BORIS RENÉ på sommarturné och ”Möjligheter Tour” i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sommaren 2017 tar Boris René med sig Mello-hiten ”Her Kiss” ut på vägarna när han åker på turné med start i Malmö den 25 maj. Till hösten väntar ”Möjligheter Tour” med uppmärksammade Aron Anderson, en inspirerande föreställning om att skapa målbilder och hitta sin inre drivkraft.

Från Örebro, Sverige kommer stjärnskottet Boris René. En 26-årig sångare, ursprungligen från Kongo Kinshasa, vars röst kännetecknas av äkta känsla och en unik soulinspirerade ton. Under våren 2017 tävlade Boris René i Melodifestivalen med låten ”Her Kiss” där han tog sig vidare till final i Friends Arena.

Med fängslande soul/pop-baserad musik vill Boris dela med sig av sina erfarenheter, men framförallt dela en härlig stund med sin publik. Glädje och sväng är även något som kännetecknar Boris, så detta är absolut något man kan förvänta sig när man ser honom live.

”Så länge man har roligt, så löser det mesta sig” – Boris René

I höst står Boris René för musiken i den inspirerande ”Möjligheter Tour” med Aron Anderson. Under föreställningen lär Aron publiken att skapa målbilder och hitta sin inre motivation/drivkraft. Men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol och tog ett beslut som han levt efter sedan dess: att se möjligheter istället för begränsningar och att motivera såväl sig själv som andra.

Turnéplan sommar:
25/5 Malmö, Jägersro
27/5 Märsta, Nymärsta centrum
5/6 Mölndal, Stadshusparken
6/6 Kungälv, Fästningsparken
6/6 Sundbyberg, Golfängarna
9/7 Stockholm, Barnens Allsång på Skansen
10/7 Växjö, Linnéparken
14/7 Borgholm, Victoriadagen
26/7 Umeå, Umeå Live
12/8 Klöverträsk, Sensommarfestivalen
13/8 Eskilstuna, Parken Zoo
26/8 Laholm, Laholmsfesten
26/8 Vaggeryd, Vaggerydsdagen

Turnéplan höst ”Möjligheter Tour”:
29/8 Stockholm, Ericsson Globe
25/9 Kalmar, Kalmarsalen
26/9 Linköping, Crusellhallen
2/10 Göteborg, Lorensbergsteatern
3/10 Helsingborg, Helsingborgs Konserthus
9/10 Uppsala, UKK
10/10 Sundsvall, Tonhallen
16/10 Vara, Vara Konserthus
17/10 Örebro, Örebro Konserthus
23/10 Halmstad, Halmstad Teater
24/10 Malmö, Nöjesteatern
30/10 Luleå, Kulturens Hus
31/10 Umeå, Folkets Hus
6/11 Jönköping, Jönköping Konserthus
7/11 Växjö, Växjö Konserthus
13/11 Östersund, Storsjöteatern
14/11 Stockholm, Rival
20/11 Karlstad, Scalateatern
21/11 Nyköping, Culturum

Biljetter till ”Möjligheter Tour” släpps idag 23/5 via http://aronanderson.se/mojligheter-tour/

Om Aron Anderson
Aron Anderson berör människor i alla åldrar med sin entusiasm, sin outtröttliga optimism och tro på att göra gott för andra och sig själv. Bara under 2016 vara han programledare för Lilla Sportspegeln, erhöll Stora talarpriset, besteg Kilimanjaro och skidade 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen. Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning – och att det inte alltid är målet som är viktigast. Konsten är att kunna njuta av vägen dit. Aron är också framgångsrik ambassadör för Barncancerfonden och har samlat in miljontals kronor till verksamheten genom åren och vet om betydelsen om att ge till andra så hjälper man sig själv.

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners