FLORA CASH – P5, Hype Machine, Game of Thrones

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För tre veckor sedan släppte Flora Cash sitt första fullängdsalbum Nothing Lasts Forever (And It’s Fine). “Det är storslaget, pampigt, men ändå personligt och avskalat. En imponerande debut.” skrev Gaffa. Dagen innan skivan släpptes gick singeln “California” upp på förstaplatsen globalt hos blogg-topplistan Hype Machine.

Flora Cash är även ett av dom mest önskade banden i P5 Topp 3 vilket gjort att dom blivit inbjudna att spela på P5 STHLM Live den 1 juni! Spelningen är på Debaser Strand i Stockholm och du hittar all info här.

Direkt efter att Nothing Lasts Forever (And It’s Fine) släppts åkte duon till Los Angeles för att spela in en musikvideo till singeln “California”. Dom passade även på att göra en session med Balcony TV och två stycken live-tagningar med det svenska produktionsbolaget Mohave.

Därefter begav sig F.lora Cash till San Francisco för att öppna för Raleigh Richie på inflytelserika klubben Popscene, Raleigh är även känd som Grey Worm i Game Of Thrones. Allt verkar leda till fler spelningar i Kalifornien i juli, diskussioner förs med Goldevoice som bland annat arrangerar Coachella och äger flera konsertlokaler.

Albumet Nothing Lasts Forever (And It’s Fine) fortsätter att hyllas. Earmilk gav den 9/10 betyg och Elmore Magazine 98/100. Bandet har tillsammans med telecombolaget Movistar haft en jättestor viral videokampanj för att varna för riskerna på nätet med grooming. Video har setts över 10 miljoner gånger senaste veckorna och fortsätter öka snabbt. Måste ses! Här kan du se originalet på spanska, eller om du föredrar en version med engelsk text.

Bandet är nu på väg att förbereda sig för ett New York besök med bland annat nationell TV och besök hos Soundcloud, Spotify och Youtube. Inom kort släpps videon till singeln “California”.

https://open.spotify.com/album/6H5Gf3PNATQ6ufJQhM263o

Förbered dig på en sommar i Flora Cashs tecken!

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners