LAURA NOX släpper ”Body Shots” från succéserien Veni Vidi Vici

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hösten 2016 dök ett nytt namn upp på den svenska pophimlen. Laura Nox överraskade många med sin suggestiva elektro-pop och debutsingeln ”Save A Little Love” spreds som en löpeld över musikbloggar i hela Europa. Framför allt uppmärksammade de engelska medierna låten och den omnämndes i stora bloggar som unitedbypop.com och xsnoize.com.

Nu följer Laura Nox upp debuten med låten ”Body Shots” som också är en av soundtracklåtarna i Viaplays succéserie ”Veni Vidi Vici”. Serien är skapad och regisserad av Rafael Edholm och hade premiär i april.

Singeln är skriven av Laura Nox, Tony Nilsson och Mirja Breitholtz och grundar sig precis som debutsingeln i influenser från den brittiska underground-indien.

”Body Shots” finns från och med idag på Spotify och på alla digitala plattformar, lyssna här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners