LAURA NOX släpper ”Body Shots” från succéserien Veni Vidi Vici

Annons

Hösten 2016 dök ett nytt namn upp på den svenska pophimlen. Laura Nox överraskade många med sin suggestiva elektro-pop och debutsingeln ”Save A Little Love” spreds som en löpeld över musikbloggar i hela Europa. Framför allt uppmärksammade de engelska medierna låten och den omnämndes i stora bloggar som unitedbypop.com och xsnoize.com.

Nu följer Laura Nox upp debuten med låten ”Body Shots” som också är en av soundtracklåtarna i Viaplays succéserie ”Veni Vidi Vici”. Serien är skapad och regisserad av Rafael Edholm och hade premiär i april.

Singeln är skriven av Laura Nox, Tony Nilsson och Mirja Breitholtz och grundar sig precis som debutsingeln i influenser från den brittiska underground-indien.

”Body Shots” finns från och med idag på Spotify och på alla digitala plattformar, lyssna här.

© Warner Music Sweden

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners