JOSEFINE MYRBERG släpper låten Head Over Heels

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Många drömmer om skivkontrakt, men Josefine valde att lämna ett stort skivbolag för att gå sin egen väg och göra det hon tror på; nämligen sig själv.
Det har direkt resulterat i en hektisk men givande vår, där hon har ägnat mycket tid i studion med fokus på musiken i form av låtskrivandet och produktion. Det resulterade i Human och Lucid Dream som släpptes med korresponderande videor inom förloppet av 2 månader. Den 19 maj släpps nu Head Over Heels en låt som hon själv anser är hennes starkaste låt hittills.

Med producenterna Johan Kronlund, Stefan Örn och låtskrivaren Faye Medeson har Josefine tolkat – och på sitt sätt definierat det sinnestillstånd man befinner sig i när man är kär. Head over Heels behandlar just de sprudlande känslorna. Josefines stora röst berättar hur svårt det kan vara att se allt annat runt omkring och hur sårbar man blir när man öppnar upp sitt liv och vågar släppa in någon. Men även den kamp som de genuina känslorna innebär, med total sårbarhet, och fullständig extas. Enligt Josefine är Head Over Heels den starkaste låten hon hittills gjort.

– Head Over Heels är för mig en plats där man får lov att vara sådär sprudlande glad och kär, så att man lätt glömmer bort sin verklighet. Alla borde få känna den känslan man har när man är så pass kär, att man inte riktigt vet vad man skall ta sig till, säger Josefine.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners