ARVINGARNA firar sommaren med sin nya tjej ”Johanna”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nej, inga skilsmässor eller separationer för killarna i Arvingarna. Men som vi alla vet så har bandet många tjejer i sitt musikbagage, allt från Eloise, Madelene, Anna, Marie, Evelina mfl.

Men glöm dom för stunden, nu är det ”Johanna” som gäller. ”Johanna” är glad, sprallig, dansant och bär namnet på den nya singeln med Arvingarna som släpps idag.

Det är knappt ett halvår sedan vi hörde av Göteborgs-gänget sist, då med hitsingeln ”Änglarnas jul” som blev en av de mest spelade låtarna i vintertemat. Sedan dess har killarna haft fullt upp med jobb i studion, konserter, turnéer och gig mm.

Arvingarna kan också stolt avslöja att de som första dansband kommer att göra ett samarbete med Spotify! Den digitala plattformen har nyligen bestämt sig för att belysa de mindre exponerade musikstilarna som t ex dansband!
-Det känns oerhört kul att Spotify vill ha med oss på tåget, nu när de bestämt sig för att storsatsa på vår musikgenre, säger killarna i Arvingarna.

”Johanna” är en 2-spårssingel där Casper Janebrink står för lead-sången och som är skriven av Figge Boström och Danne Attlerud. Den innehåller även låten ”Jag tror på oss igen” som är skriven av Figge Boström, Susumu Kawaguchi och Andreas Öberg och på den frontar Lasseman.

På söndag kan vi se ”henne” live för första gången i Bingolotto – då står Arvingarna på scen och premiärspelar ”Johanna” för hela svenska folket. På med dansskorna för det är svårt att sitta still!

Och för de som vill liva upp de ”andra tjejerna” kan se fram emot ett samlingsalbum i slutet av juni.

2-spårssingeln ”Johanna/Jag tror på oss igen” släpps idag.

https://open.spotify.com/album/3pG8HyTOo8LLeTwZ8KSd7l

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners