BEACH HOUSE släpper albumet ´B-Sides And Rarities´

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den amerikanska dream-pop duon Beach House släpper ett samlingsalbum som består av B-sidor och tidigare outgivet material. Idéen till albumet kom efter insikten av hur många låtar Beach House producerat under åren som inte kommit med på deras album. Albumet innehåller bland annat två outgivna låtar ´ Chariot ´ och ´ Baseball Diamond ´ som spelades in under produktionen av Depression Cherry och Thank Your Lucky Stars, båda albumen släpptes med två månaders mellanrum under 2015.

“Under åren har vi producerat sex olika album och det har aldrig varit så att vi valt ut den bästa eller mest catchiga låten till albumen, utan det har snarare handlat om helheten som låtarna skapat tillsammans.”

Albumet innehåller totalt 14 outgivna låtar inspelade mellan 2005 och 2015. Första singeln från albumet släpps idag och heter ´ Chariot ´. Beach House släpper även fler datum till sin internationella headline – och festivalturné, den 11 augusti kommer duon till Köpenhamn för att spela på Haven!

Lyssna på Chariot här

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners