NOUVEAU följer upp ”Utsidan” och ”True Love” med en somrig och personlig popdänga ”Jag Ropar Ut”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nouveau grundades 2016 med Samuel Andersson och Hannes Grahn i spetsen. Första singeln ”True Love” släpptes sommaren 2016 och fick snabbt stort intresse. Nyhetsmorgon varvades med intervjuer och höstturné. Året avslutades på bästa vis med att bandet uppträdde på invigningen av Musikjälpen.

Efter hitsingeln “True Love” och höstturné tågar Örebro-bördiga Nouveau vidare och bryter ny mark. Våren 2017 släpptes beatdängan ”Utsidan” som just nu är aktuell i P5 STHLM Top-3.
Den 5:e maj kom bandet sin nya singel ”Jag Ropar Ut”. I ett glatt soundpaket förmedlas texten om ett brustet förhållande i tidigt stadie.

NOUVEAU spelade den 3:e maj på Berns Terrassens invigning och följer därefter upp med ytterligare spelningar i sommar. Bandet är just nu aktuella med den tredje och sista veckan i P5:s Topp Tre vecka med tack vare bandets starka fanskara.
Gruppen har sedan tidigare ett annat projekt som de turnerat flitigt med i både Sverige och Norge. De har även samarbetat med artister som Sebbe Staxx, Jonathan Johansson och Daniel Adams-Ray. Nu står de redo att erövra radiolistor och scener runtom i landet.

© Mia Promotion

print

Våra samarbetspartners