PVRIS + STVCKHVLM = SVNT

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Boston-bandet PVRIS är högaktuella med nya singeln “Heaven” från det efterlängtade albumet “All we know of heaven, all we need of hell”. 4 augusti släpps uppföljaren till debutalbumet “White Noise” från 2014 – som gjorde PVRIS till ett världsband. Live är de magiska och bl.a. Evening Standard skriver: “PVRIS are already arena ready!”. Den 12 november återvänder bandet – till Fryshuset i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 19 maj klockan 11.00 via LiveNation.se

“A rock sensation!” – NME
“2017 could be their year!” – Kerrang!

Hyllningarna för PVRIS (uttalas som den franska huvudstaden) är starka och många. Låtar som “You and I”, “My House”, “St. Patrick” och senaste singeln “Heaven” har samlat in miljontals streams från rockfans världen över. Det är utan överdrift vi kan konstatera att PVRIS är ett av de hetaste rockbanden just nu.

Snart beger sig bandet ut på en stor arenaturné i USA med Muse och Thirty Seconds To Mars. När de kommer till Europa blir det bland annat stopp på stora Reading Festival, Leeds Festival, Pukkelpop Festival – och i Sverige blir det Fryshuset i Stockholm som gäller. Efter bandets senaste succé (och senaste oförglömliga konsert i Sverige) kan vi inte göra annat än att längta efter en kväll med PVRIS – i Stockholm.

Biljetter släpps nu på fredag!

Datum
12/11 – Fryshuset, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners