COLLIE BUDDZ – REGGAESTJÄRNAN TILL STOCKHOLM

Klicka på bilden, för att se hela bilden

”Come Around”, ”Blind To You”, ”Mamacita”, ”Gimmie Love”, ”What A Feeling” och senaste singeln ”Good Life”. Bermuda-sonen Collie Buddz har levererat hit efter hit, ända sedan det självbetitlade debutalbumet som släpptes 2007. På fredag släpps Collie Buddz nya album Good Life och den 7 november kommer han till Kägelbanan i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 19 maj klockan 09.00 via LiveNation.se

Collie Buddz har snabbt blivit en av vår tids mest populära reggaeartister. Samarbeten med artister som Major Lazer, Snoop Dogg och Joey Bada$$ har varvats med många egna hits – som du garanterat hört på både radio och dansgolv genom åren. Med miljontals streams, views och uppträdanden på de största festivalerna och scenerna världen över – är Collie Buddz en av de största i sin genre idag.

Vi längtar till fredag då nya albumet ”Good Life” äntligen släpps och biljetterna till höstens konsert likaså! En bättre start på våren/sommaren finns väl inte? Ny skön musik från Collie Buddz och en biljett till en efterlängtad konsert på svensk mark!

Datum
7/11 – Kägelbanan, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners