FO&Os nya självbetitlade album exklusivt på Musical.ly

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag kan du höra delar av FO&Os första internationella självbetitlade album exklusivt på musical.ly. Den officiella releasen är den 12 maj.

Sony Music Sverige har tillsammans med musical.ly därtill tagit fram en kampanj där vinnare har chansen att få se FO&O uppträda live på ett intimt privat showcase den 19 maj som livesänds på Sony Music Sveriges musical.ly-profil @sonymusicsweden.

Genom att ladda upp videos i musical.ly under hashtaggen #FOandOFirstListen med dina favoritlåtar från det kommande albumet är du med och tävlar. De fem vinnarna presenteras den 16 maj på FO&Os musical.ly-profil @foandomusic.

Mer info finns i appen musical.ly och på www.facebook.com/FOandOmusic

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners