THE ROLLING STONES TILL STOCKHOLM PÅ SIN EUROPATURNÉ!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

STONES – NO FILTER
#StonesNoFilter

The Rolling Stones åker ut på stadionturné i Europa i oktober och november. Turnén går under namnet ”STONES – NO FILTER” och tar Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts och Ronnie Wood tillbaka till där de hör hemma – på turné spelandes inför fullsatta arenor.

STONES – NO FILTER följer förra årets banbrytande Sydamerikaturné som avslutades med en historisk konsert i Havanna på Kuba.

STONES – NO FILTER kommer till Friends Arena i Stockholm den 12 oktober 2017. Biljetterna släpps måndag den 15 maj kl 9.00 via Ticketmaster.se.

För mer info se www.rollingstones.com

Som alltid, The Rolling Stones kommer bjuda de europeiska fansen på en låtlista fullpackad med hits såsom ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin Jack Flash”, Tumbling Dice” och ”Brown Sugar”. De kommer också bjuda på ett par oväntade nya låtar och nya val av överraskningar från deras otroliga arsenal av låtar varje kväll. För denna turné kommer de också visa upp en helt ny och påkostad scenproduktion. Turnén är producerad av Concerts West.

Keith Richards hälsar: “Hey Guys, here we come. See you there!!!!”

Mick Jagger hälsar: “I’m so excited to be touring Europe this Autumn and returning to some familiar places and some we’ve never done before.”

Det senaste året har bandet varit högst aktiva i form av släppet av fantastiska albumet ”Blue & Lonesome” som är en fin återgång till deras blues-rötter. Detta framgångsrika album, som spelades in på bara tre dagar, toppade listorna i hela 15 länder. De producerade också en hyllad dokumentär ”Olé Olé Olé!, – a trip across South America”, som regisserades av Paul Dugdale. Filmen har precis släppts på DVD av Eagle Rock.

#StonesNoFilter
www.rollingstones.com
www.facebook.com/therollingstones
www.twitter.com/rollingstones
www.instagram.com/therollingstones
www.youtube.com/therollingstones

DATUM
03/10 – Parken, Köpenhamn
12/10 – Friends Arena, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners