AMERICAN PASTORAL – Digitalt den 22 maj, på dvd och Blu-ray den 25 maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

AMERICAN PASTORAL är Golden Globe-nominerade Ewan McGregors regidebut, där han också spelar huvudrollen. Seymour ”Swede” Levov har en framgångsrik idrottskarriär från High school bakom sig, är gift med en före detta skönhetsdrottning och har ärvt sin fars affärsrörelse. Hans till synes perfekta liv slås i spillror när hans dotter Merry gör revolt genom att bli revolutionär och begår ett dödligt politiskt terrordåd. Medan hela omgivningen fördömer Merry vägrar Seymour att släppa taget och ge upp hoppet om sin dotter – något som får ödesdigra konsekvenser. AMERICAN PASTORAL är baserad på Philip Roths roman, som belönades med Pulitzerpriset 1998.

Regi: Ewan McGregor
I rollerna: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners