ALTO – Göteborgssystrarna släpper debutsingel

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Göteborgssystrarna Charlotte och Josefins debutsingel ”In A Heartbeat” tog direkt efter release en plats på Spotifys lista ”New Music Friday”! Låten är både melodisk och känslostark, och har fått backning av bland annat 100FM (en av Israels högst rankade radiokanaler med 300k unika lyssnare per månad) och bloggar som IAATM (70k unika klick per månad), The drunken coconut (41k följare) och Future House Cloud (32k följare).

Systrarna har tidigare haft framgångsrika samarbeten med artister som exempelvis Youtube-sensationen Thomas Sekelius då de dansade i musikvideon “Awakening” som fick över 170k visningar på bara några dagar.

”In A Heartbeat” är producerad av Sebastian Lestapier och en av låtskrivarna, Jonas Frisk, har haft internationell succé med hits som ”Russian Roulette” av DJ duon Tungevaag & Raaban. Låten distribueras internationellt via den nystartade labeln Jovian Productions.

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners