STOR släpper idag singeln ”Torka dina tårar” med CHERRIE från kommande albumet ”Under Broarna” (release 2 juni)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter förra årets omtalade singelsläpp “Svartskallar” och ”Vägen hem” med Seinabo Sey återvänder nu Stor – tillsammans med Cherrie – med låten ”Torka dina tårar”, som kom till en suddig natt i studion. Nu är det även klart att Stors tredje studioalbum “Under Broarna” släpps den 2 juni. Albumet är producerat av barndomsvännen Charlie Bernardo.

Såhär säger Stor om låten:

”Låten för mig handlar om min relation till min egen musik. Som med allt man älskar går det upp och ner, och det här är känslan när man plockar upp det som fallit ännu en gång med ny kraft och känsla.”

LYSSNA

Den 29 juni spelar Stor på Trädgården Live Sessions i Stockholm.

Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners