SIR DUKE släpper 90-talshit i ny kostym

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter år av världsomspännande DJ-turnerande med framföranden för över en halv miljon människor, kan nu Sir Duke lägga till en ny milstolpe till sin repertoar. Att kliva in och axla rollen som artist var nästa steg för att främja karriären, det enda naturliga steget.

Efter att Sir Duke samarbetat med Dj / producenten “Alphaman” och hans protégé “Ben Mitkus” (Artist/Youtuber/Producent + 500k Fans/abonnenter), så har de tillsammans skapat en fusion mellan karibisk och europeisk musik.

Genom år av omfattande DJ-ande kan Sir Duke de låtar som gör publiken vilda på vilket dansgolv som helst, så när han presenterade titeln Coco Jamboo till producenterna och tillsatte kryddan Rumpunch (Rummy – Mighty44 & Bomfunk MC’s) till receptet så kände alla att de var något bra på spåren. Sir Duke’s team består av Rumpunch på ragga toastin ‘, Rubias sensuella sång och Sir Duke på sång (ja det är sant, DJ:n som sjunger)!

Sir Duke har en full sommar inplanerad, klubbar, utomhuskonserter samt festivaler och Sir Duke vet hur man bjuder upp till show. Även innan han släppt musiken har han gjort uppträdanden för Swedish Miss Universe Finalerna och varit öppningsakt för många stora stjärnor så som Haddaway, Sheila Bonnicks (Boney M) mfl.

Lyssna här

© Universal Music

print

Våra samarbetspartners