SÅ LÄNGE HJÄRTAT KAN SLÅ – Trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Baserad på den prisade romanen “Att hela de levande” av Maylis De Kerangal. Ett ögonblick leder till nästa och ett liv kan rädda ett annat. 19-åriga Simon vaknar till en underbar morgon bredvid tjejen han älskar, utanför väntar kompisarna för att åka och surfa. Det kunde ha fortsatt som en fantastisk dag. I en annan stad bor Claire, en tvåbarnsmamma vars hjärta snart inte orkar längre och hennes enda räddning är att få ett ungt friskt hjärta som orkar fortsätta slå. Mitt i en svår sorg måste ett viktigt beslut fattas, ett beslut som kan rädda ett liv och låta ett ungt hjärta fortsätta slå.

Originaltitel: Réparer les vivants
Regi: Katell Quillévéré
Cast: Tahar Ramin (Profeten, Nader och Simin – En separation), Emmanuelle Seigner (Fjärilskupan), Anne Dorval (Mommy), Bouli Lanners (Rust and Bone)
Genre: Drama
Svensk biopremiär 30 juni 2017.

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners