SÅ LÄNGE HJÄRTAT KAN SLÅ – Trailer

Annons

Baserad på den prisade romanen “Att hela de levande” av Maylis De Kerangal. Ett ögonblick leder till nästa och ett liv kan rädda ett annat. 19-åriga Simon vaknar till en underbar morgon bredvid tjejen han älskar, utanför väntar kompisarna för att åka och surfa. Det kunde ha fortsatt som en fantastisk dag. I en annan stad bor Claire, en tvåbarnsmamma vars hjärta snart inte orkar längre och hennes enda räddning är att få ett ungt friskt hjärta som orkar fortsätta slå. Mitt i en svår sorg måste ett viktigt beslut fattas, ett beslut som kan rädda ett liv och låta ett ungt hjärta fortsätta slå.

Originaltitel: Réparer les vivants
Regi: Katell Quillévéré
Cast: Tahar Ramin (Profeten, Nader och Simin – En separation), Emmanuelle Seigner (Fjärilskupan), Anne Dorval (Mommy), Bouli Lanners (Rust and Bone)
Genre: Drama
Svensk biopremiär 30 juni 2017.

© Scanbox Entertainment

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners