MAYA HIRASAWA släpper idag singeln ”Våra gator” – en duett med MAGNUS CARLSON , från albumet ”Vacker och ful”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I år är det 10 år sedan Maia Hirasawa släppte sin debutplatta “Though, I´m Just Me”. Det blev även startskottet för en parallell karriär i Japan med skivlanseringar, flera stora reklamsynkar och flitigt turnérande. Fyra album senare kom hennes första skiva på svenska: Vacker och ful, som släpptes i höstas. Nu släpps singeln ”Våra gator” som är en duett med Magnus Carlson från senaste albumet.

Maia Hirasawa om singeln:

”Om ett avslut i September, Stockholm. Minnesbilderna från den dagen har etsat sig fast i mig. Hur det lät, hur det luktade, hur det kändes. Jag är glad att dem bilderna blev en låt tillslut. Att jag dessutom fick med fantastiska Magnus Carlsson på den promenaden var ett stort plus.”

LYSSNA

Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners