JON HENRIK FJÄLLGREN BEGER SIG UT I SOMMARSVERIGE

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Jon Henrik Fjällgren har tidigare vunnit svenska folkets hjärtan med berörande framträdanden i Talang och Melodifestivalen. Med en energigivande balans mellan den fridfulla tillvaron i Mittådalen och kärleken till att framföra sina budskap på scen beger han sig nu ut på sommarturné.

För de som inte vet är sångaren Jon Henrik även renskötare hemma i Mittådalen. Ett intensivt arbete med långa dygn i naturen med djuren som han inte skulle byta bort för allt i världen. ”Renskötseln ger en perfekt balans mot livet som artist och ger mig tid att reflektera, ladda batterierna och låta nya texter växa fram.” säger Jon Henrik.

Tidigare i våras framförde han sitt bejublade bidrag ”En värld full av strider” tillsammans med Aninia i Melodifestivalen, vilket ledde till en mäktig bronsplats. Nu är han återigen aktuell med sin musik, den här gången med en sommarturné där vi nu släpper de första datumen.

Datum:
24/5 – Open Borders of Solidarity, Haparanda/Torneå
27/5 – Öviksmässan, Örnsköldsvik
31/7 – Brotorget, Bollnäs
5/8 – Stadsträdgården, Örebro
2/9 – EPIC Street Festival, Tranås
Fler datum tillkommer

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners