SISSELS JUL – 26 november på Malmö Live

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Över 1 miljon människor i Norden har sett Sissels julkonserter vilket är i det närmaste ett oslagbart rekord för en enskild artist.

Sissels Jul 2016 blev en formidabel succé med utsålda konserter i övriga norden och 2017 är hon äntligen tillbaka med fem exklusiva konserter i Sverige. Turnén kommer besöka Norge, Sverige, Danmark och Island med premiär i Göteborg 22 november och avslutning i Reykjavik 20 december. Med sig på turnén har hon musiker och kör av världsklass från USA, England och Norge. Tillsammans kommer de att bjuda på en konsert som spänner från klassiska julsånger till soul och gospel – musikaliska pärlor som får julstämningen att sänka sig i den nordiska vinternatten.

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners