FLORA CASH har släppt sin förtjusande skiva Nothing Lasts Forever (And It’s Fine)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Flora Cash har släppt nya skivan Nothing Lasts Forever (And It’s Fine). Bandet har under våren varit förband till Miss Li inför utsålda spelnigar i Stockholm och Göteborg. De har rotation på P3 med titelspåret till albumet och på P5 med b-sidan The Bad Boys (som har över en halv miljon streams på Spotify!).

Lyssna på albumet

Duon är just nu i USA men är tillgängliga på intervjuer via mail och telefon.

Media om Nothing Lasts Forever (And It’s Fine).
”Flora Cash tar avstamp i singer-songwriter-genren, men den musikaliska kärnan breder sig ut sig likt en blommande svart ros. Det är storslaget, pampigt, men ändå personligt och avskalat. En imponerande debut.” – Gaffa
”Flora Cashs minimalistiska ballader är en vacker skildring av kärlekens upp- och nedgångar” – Nöjesguiden
”Ständigt melankolisk, med en air av dekadens, svaga dofter av whiskey och spår av outtalad hjärtesorg. ” – Hymn

Flora Cash är en svensk/amerikansk duo som är på väg att slå igenom på allvar. I början av 2016 släpptes minialbumet Can Summer Love Last Forever och följdes upp av flertalet showcases både här hemma och i USA. Bandet har haft flertalet besök på inflytelserika Hype Machines top-20-lista.

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners