LITTLE DRAGON GÖR TVÅ KONSERTER PÅ HEMMAPLAN I HÖST!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Little Dragon är det svenska bandet – som tagit världen med storm. Högaktuella med sin femte fullängdare, “Season High”, är kvartetten från Göteborg hetare än någonsin. Man har redan turnerat världen över och låtar som “Twice”, “Ritual Union” och nya “All My Life” har blivit del av många människors vardagliga soundtrack. 21 och 22 oktober gör gruppen två efterlängtade spelningar på svensk mark!

Lördag 21 oktober på Trädgår’n i Göteborg och söndag 22 oktober på Berns i Stockholm.

Biljetterna släpps imorgon tisdag, 25 april, klockan 09.00 (och väntas gå åt fort!)

De behöver ingen vidare presentation egentligen. “Alla” känner till Little Dragon. I alla fall alla som har koll på svensk musik och våra viktigaste exporter – där elektroniska popkvartetten Little Dragon definitivt är en av de största och allra viktigaste.

Deras låtar har spelats i TV-serier som Grey’s Anatomy och The Vampire Diaries. De har gästat Gorillaz och de har stått på stora scener runt om i världen – samtidigt som man har hyllats av media och skapat en fanbase som sträcker sig långt utanför hemstaden Göteborg.

Bandet befinner sig just nu på turné i USA. Men till hösten kommer de äntligen hem igen. Och de gör det med ett sprillans nytt album. “Season High” verkar återigen bli ett succékapitel i Little Dragons saga. NME gav skivan 4/5 och skrev bland annat:

“This is an album that delivers both mood and melody, thanks in no small part to Nagano. Whether she’s whispering “it’s your birthday” suggestively on ‘Celebrate’, or asking a lover to “roll another one for me” on ‘High’, she’s a compelling presence who really sells 
her band’s sleek and sophisticated tunes.”

Imorgon släpps biljetterna till höstens två enda konserter på svensk mark. Vi längtar redan!

Datum
21/10 – Trädgårn’n, Göteborg
22/10 – Berns, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners