JONATHAN FRÖBERG är aktuell med nya singeln “Född”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Artisten Jonathan Fröberg från Oxelösund är aktuell med nya singeln Född.
Sedan debuten har han hittat sitt egna, unika sound. Nya singeln doftar modernt och moget – med en touch av sommaren.

Jonathan Fröberg är endast 22 år gammal och har redan hunnit med att släppa en EP och tre singlar, jobbat med stora namn inom branschen, blivit tilldelad kulturstipendium, samt varit förband åt Patrik Isaksson och Uno Svenningsson.

Jonathan Fröberg är artisten som håller i sina egna trådar. Han driver sitt egna skivbolag, har ett eget liveband, är sin egen bokare och har sin bror som manager. Jonathan började skriva musik när han var 16 år och har varit ensam upphovsman till sin musik, fram tills nu. Nya singeln Född är skriven av artisten själv tillsammans med låtskrivartrion Jocke Wik, Jenny Hillman och Joel Rabenius från Timeland Songs.

Nya singeln släpps den 28:e april. Det är svensk pop som präglas av Jonathans nya och unika sound; en briljant kombination av det moderna och det mogna.
Han har funnit ett sound och ett ID som känns eget och annorlunda – resultatet är svensk pop när den är som bäst.

Lyssna här
Hemsida
Facebook
Instagram

© Mia Promotion

print

Våra samarbetspartners