SEAN SMITH – Ny biografi “Adele”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En avslöjande biografi om kvinnan med världens mest fantastiska röst!

Adele är en av våra absolut största stjärnor. Hennes musik, hennes personlighet och inte minst hennes röst har berört miljontals människor världen över. Här får du på nära håll följa hennes resa från uppväxten i Tottenham till världens största arenor, som hon säljer ut på nolltid.

Stjärnförfattaren Sean Smith har intervjuat människorna runt Adele och berättar detaljrikt om hennes barndom och ungdomsår, uppkomsten av hennes första album, hur hon tog USA med storm – och vad som kunde satt stopp för hennes karriär. Resultatet är en avslöjande biografi om kvinnan med världens mest fantastiska röst!

Sean Smith har skrivit bästsäljande biografier om några av världens mest kända personer, bland annat J.K. Rowling, Kim Kardashian och Justin Timberlake. Genom minutiös research och personliga intervjuer beskriver han den verkliga personen bakom stjärnan.

© HarperCollins Nordic

print

Våra samarbetspartners