LIZETTE & ger Poker Face ett alternativt ansikte

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För några år sedan fick Lizette & en förfrågan från ett spelbolag om att skapa två låtar till en pokerturnering. Bandet tyckte det lät spännande och hittade snart två låtar de gillade och som hade en naturlig länk till spel. De skapade egna versioner av Lady Gagas Poker Face samt klassiska Ace Of Spades med Motörhead.

Hur det nu gick: Turnén blev nedlagd men låtarna består. På allmän begäran av de som hört dessa alster har bandet nu beslutat sig för att släppa Poker Face. – ”Lady Gaga är en grym artist och låten en av de mest spelade i världen. Vi hoppas denna singel skall väl smaka i väntan på ny musik från kommande album”.

Lizette förklarar också att Poker Face inte är en del av den nya skivan som släpps till hösten. De har dock valt att spela in en video till låten, som i linje med låtens budskap anspelar en hel del på sex… fast med bandets egen twist och en stor portion humor och självdistans.

Poker Face på Spotify

© Big Is Promotion

print

Våra samarbetspartners