HUSET – ny singel och video Snöfall

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I vintras släppte HUSET låtarna 07x och Allting som togs emot med öppna armar från såväl gamla som nya lyssnare. Den 21 april är det dags för “Snöfall”, som är den tredje singeln från kommande EP:n “Från igår”.

Låten är en ögonblicksbild där personligt berättande varvas med anektoter. Om baksidorna av en till synes sorglös livsstil, om självhat men också om att ta sig ur och hoppas på något bättre. Soundmässigt en ömsom ambient, ömsom dansant “sommarnatt-ångest-musik” som de själva beskriver det.

“Vi har varit nära på att slänga låten flera gånger, den var maximalt jobbig att göra. Antagligen för att den betyder mycket för oss, och för att många unga i vår närhet går igenom liknande scenarion i sina liv just nu.” – HUSET

Lyssna på “Snöfall”

© LINC Music

print

Våra samarbetspartners