AVANTE BLACK aktuell med nya singeln ´Make A Mess´

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Svenska Avante Black är aktuell med uppföljaren ´Make A Mess´ efter den hypeade debuten med singeln ´Drug Money´. Sångerskan och låtskrivaren bakom namnet Avante Black är svenska Ottilia Zimmerman Kjulsten och producenten Luke Smith (Foals, Petite Noir). `Make A Mess´ handlar om när man gör slut med någon och inser att det inte går att reparera. Hennes första singel ´Imaginary Love´ gav henne ett skivkontrakt och med debutsingeln `Drug Money´ som släpptes i november förra året, har hon synts på Best Of 2016 och Ones To Watch 2017 listor, spelats av Huw Stephens på BBC och omskrivits i Nylon, The Line of Best Fit samt tagit sig in som top 3 på Hype Machine! En minst sagt bra start.

Lyssna på ´Make A Mess´ här

22-åriga Ottillia växte upp i Uppsala norr om Stockholm, med Bob Dylan tatuerad på armen och hennes instinktiva känsla för ord, skrev hon sin första låt vid 15-års ålder. Nu bor hon i London och har skaffat sig referenser inom låtskrivandet med bl.a. Tove Lo, Maggie Rogers och Lana Del Rey. Detta är bara början för Avante Black och nästa år väntas hennes debutalbum

“Avante Black will give you a trip” / NYLON
“Explosive… we guarantee you’ll be pressing repeat.” / Wonderland Magazine
“The next break-through” / Spindle Magazine
“Wonderfully unashamed pop… Ottilia Zimmerman Kjulsten’s vocals offer a welcome note of glistening Scandinavian roar.” / The Blue Walrus

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners