ROGER WATERS släpper albumet ”Is This The Life We Really Want?” 2 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Roger Waters, den kreativa kraften och låtskrivaren bakom Pink Floyd, släpper sitt första rockalbum på 25 år fredagen den 2 juni. Nya albumet ”Is This The Life We Really Want?” släpps via Columbia Records och från och med i morgon den 21 april kan albumet förhandsbokas.

Roger Waters startar sin stora USA & Kanadaturné ”Us + Them” i Kansas City fredagen 26 maj och avslutar den i Vancouver den 28 oktober.

Roger Waters senaste studioalbum, ”Amused To Death” släpptes 1992 och det var en betraktelse av populärkulturen och framförallt TV-utbudet under Gulfkriget. Den efterlängtade uppföljaren ”Is This The Life We Really Want?” som nu släpps, är en kommentar till nutiden och all osäkerhet som finns i världen. Albumet är en naturlig uppföljare till klassiska Pink Floyd album såsom ”Animals” och ”The Wall”.

Albumet är producerat och mixat av Nigel Godrich (Radiohead, Paul McCartney, Beck, U2, “From the Basement”). Nya albumet ”Is This The Life We Really Want?” innehåller 12 nya Roger Waters-kompositioner.

Albumet släpps som ett dubbel 180-grams vinylalbum och softpack CD samt digitalt världen över.

Musikerna på ”Is This The Life We Really Want?” är Roger Waters (sång, akustisk, bas), Nigel Godrich (arrangemang, ljudcollage, keyboard, gitarr), Gus Seyffert (bas, gitarr, keyboard), Jonathan Wilson (gitarr, keyboard), Joey Waronker (trummor), Roger Manning (keyboard), Lee Pardini (keyboard), och Lucius (sång) tillsammans med Jessica Wolfe och Holly Proctor.

”Is This The Life We Really Want?”
1. When We Were Young
2. Déjà Vu
3. The Last Refugee
4. Picture That
5. Broken Bones
6. Is This The Life We Really Want?
7. Bird In A Gale
8. The Most Beautiful Girl
9. Smell The Roses
10. Wait For Her
11. Oceans Apart
12. Part of Me Died

Hemsida
Twitter
Facebook
Instagram

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners