ALBIN JOHNSÉN släpper singeln ”FLYG” med starka känslor

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med över 80 miljoner streams på sin katalog räknas Albin Johnsén in till de stora stjärnorna på Spotify och det doftar sommar och sköna känslor kring nya singeln ”FLYG” som släpps idag 14 april.

”FLYG” är skriven av Albin Johnsén, Gino Yonan (Laleh ”Bara Få Va Mig Själv”, ”Aldrig Bli Som Förr”, Nano ”Hold On”) och Markus Videsäter (Norlie & KKV), som även producerat singeln.

” Flyg var den första låten vi skrev till mitt kommande album. Jag kände från första raden jag skrev att här låten skulle bli något speciellt. Texten är en resa, jag blickar tillbaka på en period i mitt liv där jag var inne i beteenden som skadade mig själv och folk i min omgivning. Istället för att gräva ned mig i de mörka tankar som jag hade just då så tar jag sats och flyger iväg mot något mycket finare i låten.

Texten är också en hyllning till de personer som fanns där för mig när jag behövde det som mest. ”Jag älskar dig mamma förlåt för allt jag sabbat, jag vet du gråtit tårar som borde varit mina, jag tänkte bara på mitt så fick alla andra lida.” – Albin Johnsén

Lyssna på FLYG här på Spotify

Albin Johnséns “FLYG” ges ut av Universal Music och Loveworks Music.

Info: Albin Johnsén har över 80 miljoner streams på sin katalog. ”Din soldat” var under 2014 den låt som spelades mest av alla svenska artister. Albin har utöver Din Soldat släppt tre låtar som sålt platina samt två som sålt guld.

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners