WEEPING WILLOWS till Gröna Lund

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Låtar som ”Broken Promise Land”, ”Touch me” och ”The Burden” har gjort dem till ett av Sveriges största och mest framgångsrika indierockband. I och med sångaren Magnus Carlsons bejublade medverkan i ”Så mycket bättre” har även en ny publik fått upp ögonen för bandet och den 22 september kliver Weeping Willows ut på Gröna Lunds Stora Scen.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades, men den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” kom först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn, som blev en svensk popklassiker och har släppts i flera olika versioner och utgåvor sedan dess. När gruppens låtar tolkades av bland andra Jill Johnsson och Danny Saucedo i och med Magnus Carlsons medverkan i TV4:s ”Så mycket bättre”, fick en ny publik upp ögonen för bandet och i sommar ger de sig ut på en turné. Den 22 september välkomnar vi Weeping Willows till Gröna Lunds Stora Scen.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners