LINDA PIRI klar för Grönans Stora Scen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hon har hyllats av kritikerkåren, Sommarpratat i P1 och vunnit både en Grammis och P3 Guld-priser. Med The Salazar Brothers och Redline i ryggen är hon utan tvekan en av de hetaste hiphop-artisterna i Sverige just nu. Den 28 september välkomnar vi Linda Pira till Gröna Lunds Stora Scen.

Hennes debut-EP ”Matriarken” från 2013 hyllades av en enig kritikerkår och 2014 vann hon en Grammis för Årets nykomling samt nominerades i kategorierna Årets artist och Årets Hiphop/soul. På 2015-års P3 Guld-gala tog hon hem priset för Årets Låt och även den ärofyllda titeln Årets hiphop/soul för “Knäpper mina fingrar (remix)”. Hon tolkade Mats Paulsons klassiker ” Visa vid vindens ängar” i TV-programmet ”Lyckliga gatan” och 2016 blev hon programledare för ”Pira & Bråding i P3” tillsammans med Sanna Bråding. Hon är ett av de största namnen inom svensk hiphop just nu och vi är stolta över att kunna presentera Linda Pira på Gröna Lunds Stora Scen den 28 september kl. 20.00.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners