RECORD STORE DAY 2017! – Svenska skivbolag går samman och ger bort skiva

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 22 April går Record Store Day av stapeln över hela världen. Dagen då man uppmärksammar alla skivbutiker runt om i världen, dagen då många specialutgåvor landar på skivdiskarna. Men allt behöver inte kosta något. Torny Gottberg på Progress Productions har dragit samman sju stycken både större och mindre independent bolag för andra året i rad och satt samman en Record Store Day CD som kommer finnas på landets alla större skivbutiker. “Vi ville helt enkelt visa att oavsätt genre så kan vi jobba tillsammans, för att visa våran gemensamma kärlek till musik och skivan”, säger Torny. Bolagen Progress Productions, Novoton, Startracks, Adrian Recordings, Rundgång Rekords, Flora & Fauna samt Adore Music har tillsammans två låtar var med på plattan. “Ett par är exklusiva fysiskt för denna utgåva” säger Torny. Band som Kite, Norma, Ulf Stureson, Dolce och Maybe Canada är ett par av artisterna som återfinns på skivan.

Låtlistan:
01. DNR & Do “Nollsju” (Progress Productions)
02. Maybe Canada “Ruined Hearts” (Adore Music)
03. Norma “Lies” (Novoton)
04. Toi Let “Gone Fishing” (Rundgång Rekords)
05. Daniel Savio “Smek Med Vinden” (Flora & Fauna)
06. Dolce “Vänder Vrider” (Startracks)
07. Ulf Stureson “Gräs Och Syra” (Adrian Recordings)
08. Kite “Demons & Shame” (Progress Productions)
09. Strebers “Högervindar – Live” (Adore Music)
10. Riddarna “Ingenting” (Novoton)
11. Junodef “Music” (Rundgång Rekords)
12. Aina Myrstener Cello “Oriens – The Rice Twins Remix” (Flora & Fauna)
13. Bedroom Eyes “After I Was A Kid But Before I Grew Up” (Startracks)
14. Marcus Norberg And The Disappointments “Take It To The Grave” (Adrian Recordings)

© Skiva

print

Våra samarbetspartners