GORILLAZ lanserar en Mixed Reality App!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Inför deras enormt efterlängtade album Humanz kommer Gorillaz att lansera en mixed reality app som för första gången någonsin ger fans chans att ta del av den underliga och fantastiska värld kring världens mest framgångsrika virtuella band.

Appen tänjer på gränserna inom teknologi och låter fans dyka ner i Gorillaz egna värld för att hänga med Murdoc, 2D, Russel och Noodle i deras Gorillaz-hus.

För att fira släppet av det nya albumet är fans inbjudna – via appen – till The Humanz House Party. Ett exklusivt, världstäckande, lyssningsparty som låter fans få höra skivan i sin helhet för första gången. The Humanz House Party kommer att vara världens geografiskt största lyssningsupplevelse någonsin och kommer föra samman människor på 500 platser runt om i världen, från Tokyo till Santiago.

Gorillaz kommer även spela på utsålda Demon Dayz Festival på Dreamland Margate den 10 juni. Fler detaljer kring spelningar som är planerade under året kommer inom kort.

Ladda ner appen för både Apple och Android här:
Android download
Apple download

www.gorillaz.com

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners