LAZEE är tillbaka!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den svenska rapartisten Lazee släpper idag singeln “Be Somebody”, ett första smakprov på hans nya, glada, energiska sound.

Lazee slog igenom år 2008 med låten ”Rock Away” som producerades av iSHI och Swedish House Maffia. Låten blev snabbt en hit och klättrade på listorna i både Sverige och utomlands. Hans debutalbum ”Setting Standards” släpptes senare samma år var en ännu större succé, Lazee fick fyra Grammis-nomineringar och blev även nominerad i MTV Music Awards.

Lazee har 26 miljoner Spotify-streams i ryggen och har öppnat för artister så som Lady Gaga, Snoop Dogg, Ne-Yo, Wyclef Jean och 50 Cent. Nu är Lazee tillbaka i Sverige och jobbar på sin nya EP. Singeln ”Be Somebody” släpps idag, lyssna på den här.

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners