JTR – Bröderna är tillbaka med singeln “If I Didn’t Know Better”!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

JTR är syskontrion John, Tom och Robin från Alingsås, som slog igenom under den femte säsongen av Australiens X Factor 2013. Sedan dess har JTR synts flitigt i tonårs- och musikpress i Sverige och deltog i Melodifestivalen 2015. Bröderna har etablerat sig som en poptrio att räkna med och turnerat runt om i Europa, Asien och gjort succé i världens näst största musikmarknad – Japan.

JTR har tillbringat det senaste året med att arbeta på deras nya sound, och har samarbetat med några av Sveriges mest spännande unga låtskrivare och producenter i Stockholmsstudion The Kennel. Resultatet är en kombination av bandets etablerade sound med ett nytt, mer moget JTR.

Den första singeln från kommande albumet heter ”If I Didn’t Know Better”, och har en excentrisk musikvideo som bröderna själva har varit med och producerat.

Lyssna på ”If I Didn’t Know Better”

© Sony Music

print

Våra samarbetspartners