JOSEFINE MYRBERG släpper ny låt – Lucid Dream

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nyligen släppte Josefine Myrberg låten Human och som utlovat kommer här ett till spår från artisten, Lucid Dream släpps 7 april.

Även denna gång har Josefine arbetat med låtskrivarna Mohammed Denebi och Ellen Tollbom Berg. Med Josefines stora röst bjuder hon denna gång på en låt som handlar om tapperheten att möta sina rädslor. En låt om drömmar och att våga förverkliga dem.

– Uttrycket “Lucid dream” betyder att man är medveten om att man sover och kan styra sina drömmar efter det. Det är obekvämt och märkligt att vara i den tillvaron, men ibland kan det vara det som krävs. Att den sortens obekvämlighet gör att vi möter våra största rädslor för att sedan utvecklas som individ, förklarar Josefine.

Spotify

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners