GRIMMER – Viking/folk-metalbandet värmer upp inför festivalsommaren med singeln “Freja Vakar”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Viking/folk-metalbandet Grimner värmer upp inför sommaren med singeln “Freja Vakar” som släpps via Despotz Records 7 april. Grimner är nu redo för en välbokad festivalsommar och beräknas släppa nytt album i början av nästa år.

“Freja Vakar är en sjuhelvetes party-låt som handlar om åberopad lust och längtan från runornas magi i en tidsålder för länge sedan. Det är en glad, dynamisk och ganska instrumental låt som tar dig mjödets gamla salar. Må låten hålla er uppvärmda inför lanseringen av nästa Grimner-album.” //Grimner

Grimner har förvånat och bundit sin publik var de än fått chansen uppträda, på allt från klubbspelningar till större scener. Genom att kombinera folkinstrument som flöjter och mandola med hård melodisk metal har Grimner mött stor entusiasm och tagit både och folk- och metalscenen med storm.

Med inslag från mörk, svepande metal till snabb folkmusik misslyckas Grimner aldrig att underhålla sin publik. Resan har gått från 2008 till idag när 6 vikingar från olika delar av Sverige står enade i det avlagda löftet att med sin musik skövla och plundra så många länder och städer som möjligt!

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners