THE WATERBOYS GÖR DET IGEN – SPELAR I SVERIGE I NOVEMBER

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Waterboys, med Mike Scott i spetsen, återvänder till Sverige i november för en konsert i Stockholm. Efter flertalet slutsålda och hyllade succékonserter i Sverige både 2015 och 2016 är det äntligen dags igen – lördagen den 11 november spelar The Waterboys på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Biljetterna till denna Sverige-exklusiva konsert släpps den 11 april kl 9.00.

2015 sålde de ut två kvällar på Nalen i Stockholm, en kväll på Lorensbergsteatern i Göteborg och en kväll på Slagthusets Teater i Malmö. I augusti 2016 gjorde de en exklusiv spelning på Botaniska Trädgården (backstage) i Uppsala. Nu är det klart att de kommer tillbaka i november, då dessutom aktuella med nytt album som planeras släppas i september i år.

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som The Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.

Under rubriken ”Fulländad rockmusik” recenserade UNT senaste Sverigekonserten från förra sommaren i Uppsala och avslutade den hyllande recensionen med orden: ”Lyckoruset efter en enastående konsert som denna kommer att sitta i länge och jag är faktiskt glad att det är några veckor tills jag ska gå på nästa konsert, så att jag hinner njuta extra länge av denna upplevelse.”

Vi kan bara hålla med, de senaste årens Sverigekonserter med The Waterboys har varit lika populära som fullkomligt fantastiska. Längtan är redan stor inför deras kommande Stockholmskonsert en lördag i november.

MIKE SCOTT har med sig samma eminenta musiker som vid Sverige-spelningarna 2015 och 2016:
STEVE WICKHAM (Elektrisk fiol, mandolin)
RALPH SALMINS (Trummor)
BROTHER PAUL (Keyboards)
DAVID HOOD (Bas)
ZACH ERNST (Lead Guitar)

Datum
11/11– Münchenbryggeriet, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners