LOTTA GREY m.fl. bland Bokförlaget Forums juninyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bokförlaget Forum bjuder på härlig sommarläsning! Drabbande öden, spänning och relationer kan beskriva det utbud böcker som Forum släpper i juni. Bakom titlarna finns namnen Lotta Gray, Denise Rudberg, Mariette Lindstein och Lina Bengtsdotter.

Himlen kan vänta – Lotta Gray
Valborgsmässoafton 2008 drabbas vimmelreporten Lotta Gray av svåra magsmärtor och får diagnosen tjocktarmscancer. Fyra år av tung behandling väntar. Ena dagen cellgifter, andra dagen champagne. I denna debutbok skriver Lotta Gray rakt och personligt inte bara om åren med cancer, utan också om känslan av utanförskap och den ständiga viljan att vara till lags och passa in. Om äktenskapet och drömhuset, det Lotta kallar luftslottet, skilsmässan och livet efter sjukdomen. Genom att dela sin livshistoria hoppas Lotta kunna stärka andra som går igenom en svår sjukdom eller kris. Hon vill få oss att våga sträcka ut handen och se bakom den till synes lyckliga fasaden och att aldrig ge upp. Lottas motto är: You can. End of story.
Himlen kan vänta ges ut av Yourlife Books, ett nytt nischat förlag inom bokförlaget Forum, grundat av Carina Nunstedt. Inriktningen är personlig facklitteratur.

Simone – Denise Rudberg
Först kom Disa – nu kommer Simone – den efterlängtade andra boken i serien om Sthlmqueens. Simone, Disa och Mercedes är Sthlmsqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Med dem är livet mest en fest. Men Simone kämpar också med en alltmer krävande och kontrollerande pojkvän. Det som Simone först tolkade som ett charmigt bevis på kärleken blir alltmer ett kontrollerande och hon får svårt att hantera både plugg, jobb och vänner. När hon en dag får ett dramatiskt besked faller allt. Simone är en gripande och underhållande roman om en vänskap som består när allt annat i livet rasar.

Sektens barn – Mariette Lindstein
Femton år har gått sedan Sofia flydde sekten på Dimön. Sektledaren Franz Oswald har inte synts till sedan dess, men när en skoningslös storm sveper över Sverige kliver han ut ur skuggorna. Han är redo att ta sin sekt ut i världen och blir mer populär än någonsin. Bakom fasaden utövar han en grym och manipulativ tyranni som inte minst drabbar sektens barn. Boken är den dramatiska upplösningen på serien om sekten ViaTerra, berättad utifrån barnens perspektiv.

Annabelle – Lina Bengtsdotter
Kriminalinspektör Charlie Lager skickas till Gullspång för att utreda försvinnandet av en sjuttonårig flicka – Annabelle. För Charlie blir det en resa bakåt i tiden. Hon tvingas återvända till platsen som hon lämnade när hon var fjorton, ett förflutet och en barndom som hon gjort sitt bästa för att fly. Medan hon kommer allt närmare sanningen om Annabelle, gör hon skrämmande upptäckter om sin egen bakgrund.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners