SWEDEN ROCK FESTIVAL 2017: Årets spelschema är nu klart!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det fullständiga spelschemat för Sweden Rock Festival 2017 är nu upplagt

Vi har gjort vårt bästa för att undvika att band i likartade genrer ska spela samtidigt, men artisternas turnéscheman, flygtider och andra faktorer har i vanlig ordning gjort att ett par krockar inte har gått att undvika. Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta. Observera också att alla tider anges med reservation för eventuella ändringar. Spelschemat är även uppdaterat i Sweden Rocks app, men det kommer tyvärr att ta ett par dagar innan uppdateringen slår igenom på Google Play och AppStore. Så håll utkik efter uppdateringen, så att du kan börja bygga ditt personliga spelschema så fort som möjligt.

Välkomna!

Biljetter

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners