KYLE GASS från Tenacious D åter till Grönan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I augusti 2013 uppträdde han och duokollegan Jack Black framför ett hav av människor, när deras grupp Tenacious D och 17 000 fans invaderade och stängde tivolit. Nu ger sig gitarristen Kyle Gass ut på turné med sitt egna band och väljer att åter spela på Grönan. Den 7 augusti välkomnar vi de humoristiska rockarna i Kyle Gass Band till Gröna Lunds Lilla Scen.

Gillar man Tenacious D kommer man garanterat att gilla Kyle Gass Band. Med samma typ av humoristiska attityd och kärlek, bjuder bandet på skön, organisk rock med vinylkänsla. Utöver den legendariske Kyle Gass (andra halvan av duon Tenacious D), består bandmedlemmarna av Mike Bray (sång), John Konesky (gitarr), Jason Keene (bas) och Tim Spier (trummor). Deras senaste album ”Thundering Herd” släpptes 2016 och nu väntar en Europaturné med samma namn, som bara gör två stopp i Sverige. I sommar får Stockholmspubliken bara en möjlighet att se Kyle Gass Band, när de spelar på Gröna Lunds Lilla Scen den 7 augusti kl. 20.00.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners