THE WITNEY HOUSTON SHOW till Malmö Arena den 22 oktober!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En hyllning med Whitney Houstons största hits, “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody,” “Didn´t We Almost Have It All”, “I´m Every Woman”,” Exhale (Shoop Shoop) “och många, många fler.

Showen har turnerat i Sydafrika, Nya Zeeland, Singapore, Kanada, USA, Danmark och nu är det Sveriges tur. Belinda Davids säger: “Jag vill att publiken ska komma ihåg Whitney när hon var på toppen – när hon var helt fantastiskt”

Att finna kvinnan som skulle spela Whitney Houston visade sig vara ovanligt svårt. Det behövdes mer än 15 000 auditions i över 11 länder och fyra månaders intensivt arbete för att hitta kvinnan som skulle spela Whitney Houston. När den sydafrikanska Belinda Davids intog scenen rådde inte längre något tvivel. Inte nog med att Belinda Davids får publiken att tappa hakan med sin vackra röst, hon har också en energi och charm som går direkt in i publikens hjärtan. På scenen framträder hon tillsammans med ett internationellt handplockat team av sångare och dansare från hela världen.

“Där råder inga tvivel om att sydafrikanska Belinda Davids är något väldigt speciellt. Hennes återspegling av Whitney är nästan 1:1 “. 5 stjärnor ***** – Nordjyske Herald-Tribune

“Om du hade gått in på iZuluteatern med ögonbindel och lyssnat på inledningen, skulle du tro att du lyssnade till Houston själv, Davids är så pass bra.” – ToNight

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners