AGAINST ME! till Stockholm i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amerikanska punkbandet Against Me! kommer äntligen tillbaka till Sverige – aktuella med höstens album “Shape Shift with Me”. 20 juni kommer bandet till Debaser Strand i Stockholm för en efterlängtad återkomst till Norden!

Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

Sedan starten 1997 har Floridabandet Against Me! släppt sju album som på ett eller annat sätt stuckit ut. Senaste albumet, “Shape Shift with Me”, släpptes i september 2016 och har fått lysande recensioner. Det är uppföljaren till “Transgender Dysphoria Blues”, som är en slags presentation av sångerskan Laura Jane Grace (tidigare Tom Grabel) och hennes resa efter sitt könsbyte. Senaste albumet fortsätter berättelsen och Pitchfork beskriver albumet så här:

“Shape Shift is a story about what happens afterward, what it means to interact with and fall in love with others after you’ve finally arrived at a solid idea of yourself, and how this solidity is challenged and reshaped through these interactions. It’s an album about sublimation, about transformation. “I want to be as close as I can get to you,” Grace sings in “333,” describing an intimacy so intense, so close, that it’s like exploding your own shape, so you can flow into someone else’s.”

Vi ser nu fram emot att få se Against Me! i Sverige igen! 20 juni – Debaser Strand!

Datum
20/6 – Debaser Strand, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners