LINNEA HENRIKSSON FÖRGYLLER SOMMAREN 2017 MED FESTIVALTURNÉ

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med ny musik och en hel hög energi beger sig Linnea Henriksson ut i den nordiska sommaren. Bland de redan klara spelställena hittar vi hemstaden Halmstad i söder till Trästocksfestivalen och Brännbollsyran i norr via finska Jakobstad, Gröna Lund och Bråvalla. Nu kan vi se fram emot en varm sommar 2017 tillsammans med Linnea Henriksson.

”Att skriva musik är för mig ett sätt att andas. Att bearbeta och avreagera. Så jag skriver för min egen skull, men det räcker inte. Det har det aldrig gjort. Jag måste få sjunga och dela med mig också. Det som sker när jag och publiken ”snackar” är minst lika viktigt för mig. Då förvandlas mina låtar från att bara vara mina till att börja berätta om någon annans liv OCH blir någon annans. Få saker får mig att känna mig mer levande.” – Linnea

I början av året släpptes nya singeln ”Säga mig”, skriven av Linnea själv tillsammans med Alex Sköld och producerad av Linnea och Kretsen. Hon har under det senaste åren gjort uppskattad programledarkarriär, både för radioprogrammet Hallå P3 och Musikhjälpen 2014-15. Som Linnea själv uttrycker det har hon samlat ihop sina tankar och ”kommit ikapp livet”. I maj släpps nästa singel och nu är det dags för oss att återigen få ta del av Linnea Henrikssons musikaliska värld, under en härlig festivalsommar!

Datum
2/6 – Brännbollsyran, Umeå
17/6 – Uddevalla Solid Sound, Uddevalla
1/7 – Bråvalla Festival, Norrköping
2/7 – Tall Ship Race, Halmstad
7/7 – Luleå Hamnfestival, Luleå
8/7 – Sensommar!, Sundsvall
14/7 – Skulefestivalen, Docksta
15/7 – Sommarland Live, Skara
20/7 – Jakobs Dagar, Jakobstad (FIN)
21/7 – Trästockfestivalen, Skellefteå
28/7 – Storsjöyran, Östersund
12/8 – Kräftivalen, Tidaholm
26/8 – Eksjö Stadsfest, Eksjö
21/9 – Gröna Lund, Stockholm
Fler datum tillkommer

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners