NASHVILLE PUSSY till Sverige i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I oktober kommer det amerikanska bandet Nashville Pussy till Sverige för två spelningar.

28 oktober: Göteborg, Sticky Fingers
29 oktober: Stockholm, Debaser Strand

Nashville Pussy kommer från Atlanta i den amerikanska södern och deras musik har kallats både southern rock, psychobilly och hårdrock. Den bästa beskrivningen är dock en blandning av allt detta och lite därtill. Även om bandet har en tydlig undergroundkoppling så har de varit nominerade för en amerikansk Grammy och deras musik har hörts i TV-serien Sopranos och i flera datorspel. De har ett flertal gånger tidigare spelat i Sverige men det är fem år sedan senast så nu är det hög tid igen.

Biljetter till spelningen i Göteborg
Biljetter till spelningen i Stockholm

www.nashvillepussy.com
www.triffidanddanger.se

© Triffid And Danger

print

Våra samarbetspartners