SATYRICON släpper nytt album och kommer till Sverige för två konserter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Norska black metal-ikonerna Satyricon är vida kända för sina liveuppträdanden – ledda av de två grundmedlemmarna ”Satyr” och ”Frost”. Frontmannen Satyr är en sann metalvisionär och en karismatisk ledare som bidrar till den unicitet som är Satyricon live. Till hösten släpps bandets nionde(!) album sedan debuten från 1994 och i oktober kommer bandet till Sverige! Fredag 20 oktober står bandet på Pusterviks scen i Göteborg och lördag 21 oktober kommer de till Fryshuset i Stockholm!

Biljetterna finns ute NU via LiveNation.se

Satyr kommenterar bandets efterlängtade album och kommande turné så här:
“The vast majority of our shows have been sold out in recent years and it makes me very thankful and proud. Our fans know that we are done a long time ago with relentless touring, so that makes every opportunity special to us now. I know our new album is one that our fans will love and we know how much people appreciate Satyricon as a live band. We are going to make every show unforgettable”

Oförglömligt. Det är ordet vi tar med oss och vi börjar redan längta efter de två konserterna i oktober!

Datum
20.10 – Pustervik, Göteborg
21.10 – Fryshuset, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners