RIVAL SONS till Gröna Lunds stora scen i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med fem släppta album och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu. 2012 spelade den amerikanska rockgruppen på Tyrol och fredag 18 augusti kl. 20.00 är det äntligen dags för Rival Sons att ta sig an Gröna Lunds Stora Scen.

Biljettinfo via GronaLund.com

Rival Sons bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Blott ett år efter bildandet av rockbandet spelade Rival Sons som förband till AC/DC, Alice Cooper och Kid Rock. Kort efter att det tredje albumet ”Head Down” släpptes 2012 gjorde bandet en mycket uppskattad spelning på Tyrol och nu med totalt fem album i bagaget och succéartade spelningar världen över kommer de tillbaka till Stockholm för en sensommarkväll i rockens tecken. Fredagen den 18 augusti kl. 20.00 kliver Rival Sons upp på Gröna Lunds Stora Scen för allra första gången.

Datum
18.8 – Gröna Lund, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners