KAREN ELSON album ´Double Roses´ släpps den 07 april!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Engelskfödda numera Nashville baserade singer-songwritern Karen Elson släpper sitt andra album ´Double Roses` den 07 april, 2017 via 1965 Records. Första låten från det kommande albumet som släpptes var ´Distant Shore´ och nyligen släpptes singlen ´Call Your Name´!

Albumet ´Double Roses´ spelades in i Los Angeles tillsammans med producenten Jonathan Wilson (Jackson Browne, Father John Misty, Conor Oberst). ´Double Roses´ innehåller samarbeten med bl.a. The Black Key´s Pat Carney, Father John Misty, Laura Marling, Pat Sansone (Wilco) och Nate Walcott (Bright Eyes).

Det är sju år sedan Karen Elson debutalbum ´The Ghost Who Walks´ släpptes och som producerades av Jack White. Under de senaste åren har Karen Elson arbetat med olika musikalmprojekt. Titeln till ´Double Roses´ är tagen ifrån en samling dikter av Sam Shepards, ´Motel Chronicles`.

Lyssna på ´Call Your Name´ här

Facebook
Twitter
Instagram

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners