GOOD HARVEST släpper In a Life and Place Like This

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Good Harvest cover på Joni Mitchells Woodstock har sedan den lades ut på Facebook i september haft över 2,2 miljoner visningar, singeln Charly släpptes i december och sedan dess har de gjort flera prestigeladdade och kritikerrosade spelningar. Bland annat på festivalen Where´s the Music i Norrköping. Såhär skrev t.ex Norrköpings Tidningar: ”…det här är musik som alla måste få höra, som världen måste få uppleva.” och gav konserten högsta betyg. Och nyligen blev det klart att bandet öppnar för Kris Kristofferson på Liseberg och UKK samt för Per Gessle på hela hans sommarturné.

Good Harvest är röster i silkeslen samklang, briljant gitarrspel och fenomenala arrangemang. Good Harvest visar att det ryms många olika sorters kvinnlig stämsång i den breda genre där musikerna kallas för singer-songwriters. Good Harvest är Hanna Enlöf och Ylva Eriksson.

Ända sedan barnsben har Hanna och Ylva i Good Harvest sjungit och skapat musik. De har spelat med andra musiker i olika projekt men ändå alltid tillsammans. Men det var först när de möttes i musiken som duo som de fann ett musikaliskt hem. Födelsen av Good Harvest var ett faktum. De kallar sig för musikaliska tvillingar vilket känns både i musiken och i deras samspel på scen.

Good Harvest är nu redo att släppa sitt debutalbum och de ser fram emot att äntligen dela sin musik med resten av världen.

Kolla även deras tolkning av Woodstock via YouTube:

Kolla också in Charly:

© Border

print

Våra samarbetspartners