TAKIDA & STIFTELSEN gör exklusiv sommarkonsert

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under våren har Takida & Stiftelsen turnerat land och rike runt för fullsatta arenor. Nu kulminerar denna engångskonstellation i en exklusiv avslutningsspelning på en av våra mest sceniska konsertinramningar i det nedlagda kalkbrottet Dalhalla den 28 juli.

Biljetterna släpps på tisdag den 21 mars kl 10.00 via Dalhalla.se & LiveNation.se.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” från ett av Sveriges mest streamade band Takida. Systerbandet Stiftelsen, som i januari släppte sitt senaste album ”Allting Låter Som Slipknot”, startades av Takida-sångaren Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson. 2012 kom debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. De har passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Main Support för kvällen blir Skotska Fatherson som precis har fått sitt stora genombrott i UK och är på väg vidare ut i Europa. Inte nog med det, konserten kommer öppnas av den amerikanske producenten och låtskrivaren Ryan Star som även varit med och gästat under våren på Takida & Stiftelsens Co Headline Tour 2017.

Dalhalla utanför Rättvik i Dalarna är idag en internationellt etablerad spelplats och bl.a. beskriven som en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vad kan passa bättre för att avsluta en episk turné än denna fantastiska inramning mitt i den svenska sommaren.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners