EBBA FORSBERG sjunger LEONARD COHEN ute 7 April

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 7:e april släpps Ebbas nya platta, ”Take My Waltz: Ebba Forsberg Sings Leonard Cohen” med några av Cohens allra bästa låtar. Skivan är på engelska och kommer släppas i Norden och i övriga världen, även i USA.

Ebba Forsberg solokarriär spänner över snart 20 år. Från starten på Madonnas bolag Maverick framtill nya releasen på Gamlestans Grammofonbolag har hon blandat att sjunga på svenska och engelska. I sällskap med Mikael Wiehe har hon tidigare tolkat både Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits på svenska med stor framgång och har dessutom tidigare släppt fyra plattor med eget material.

Ebba första platta på Gamlestans Grammofonbolag, ”Om Jag Lämnar Dig: Sjunger Tom Waits” släpptes i februari 2015 och följdes av en bejublad turné, ”American Songbook”, tillsammans med Plura och Mikael Wiehe.

© Border

print

Våra samarbetspartners